Plat du jour à 8.50 € Menu Enfant à 8.50 € (jusqu'à à 10 ans) Petite assiette de hors-d'œuvre ***** Nuggets - frites ou Steack haché - frites ***** 1 boule de glace ou Crème au chocolat. Note: your question will be posted publicly on the Questions & Answers page. 3,5 K J’aime. Certes, ce n'est pas donné, mais c'est vraiment une belle expérience et une revisite inoubliable de la cuisine basque ! Special Offers. The dishes were all good but by no means outstanding. dans le Guide MICHELIN France 2020. C'était notre deuxième fois à l'Auberge Basque, et en plus la semaine de Tous au Restaurant. Apprêtez-vous à payer 13-48 € pour un plat. Starter was one of the chef signature dishes, a poached egg with ham on toast. ACCUEIL MENUS / REPAS DE GROUPE CONTACT & PLAN. L’Auberge Basque est un lieu de vie, de rencontres et de partage. Thank you very much for your comments Entrée; Piquillos de morue; Piperade jambon basque; Medaillon de fois gras avec fruits frais de saison; Plat; Tournedos de canard; Axoa de veau fait maison; Morue a la basquaise; Dessert; Gâteau basque fait maison; Tarte Tatin fait maison; Crème brûlée au beurre salé . Les Restaurants Étoilés du Pays Basque. Étoilé au Guide Michelin, le restaurant offre un cadre contemporain qui allie parfaitement le chic et la décontraction. La table de l'Auberge Basque : une décoration douce et raffinée toute en transparence laissant la priorité à la vue et à l'assiette. Du mardi au dimanche inclus de 12h à 14h Le restaurant est fermé le lundi. Le poulpe de Getaria aux kumquats 26 € L'Huitre Krystale parfum végétal & pin maritime 26 € Les poissons bleus de saison , lac de concombre & framboise 26 € La profiterole de petit-pois à la navarraise 26 € Deuxième Sentier. L'Auberge basque par Marion & Cédric Béchade depuis 2007 1 étoile Michelin Relais& Châteaux Brunch tous les dimanches Un véritable art de vivre L'Auberge Basque, Saint-Pée-sur-Nivelle. L'Auberge Basque. unimpressive and the monkfish (La lotte rotie) defeated its beautiful presentation on the plate when it gushed a considerable amount of liquid as the first cut was made (perhaps a little more roasting time would have helped). 3,5 k mentions J’aime. Thank you. ou. down given the quality that one can have in the Basque country. 115 likes. Savourez le plaisir de passer un séjour à l’Auberge Basque où Stéphanie et son équipe sont à vos petits soins. Last Minute Hotels in Saint-Pee-sur-Nivelle, Pet Friendly Hotels in Saint-Pee-sur-Nivelle, Saint-Pee-sur-Nivelle Hotels with Restaurants, Saint-Pee-sur-Nivelle Cheap Pet Friendly Hotels, Cheap Accommodations in Saint-Pee-sur-Nivelle, Hotels near Ecomusee de la Pelote et du Xistera Pilotari, Hotels near Office de tourisme de Saint-Pee-sur-Nivelle, Hotels near Chateau De Saint-pee-sur-nivelle, Hotels near (CDG) Charles De Gaulle Airport, Restaurants near La Table de L'Auberge Basque, European Restaurants for Families in Saint-Pee-sur-Nivelle, European Restaurants with Outdoor Seating in Saint-Pee-sur-Nivelle, Fast Food Restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle, French Restaurants for Large Groups in Saint-Pee-sur-Nivelle, French Restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle, Italian Restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle, Seafood Restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle, Spanish Restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle, Vegetarian Restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle, Vietnamese Restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle, Late Night Restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle, See all restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle. Tripadvisor gives a Travelers’ Choice award to accommodations, attractions and restaurants that consistently earn great reviews from travelers and are ranked within the top 10% of properties on Tripadvisor. Our individual likes and dislikes were fully reflected in the dishes and the execution was superb. Face masks required for staff in public areas, Hand sanitizer available to guests & staff, 745, Vieille Route de Saint-Pee, 64310 Saint-Pee-sur-Nivelle France. We’re happy to read that you had a delightful moment in our restaurant with your friends. The Chef CEDRIC BECHADE . The MICHELIN inspectors’ point of view, information on prices, types of cuisine and opening hours on the MICHELIN Guide's official website Peio et Helena vous attendent dans leur restaurant L’Auberge Basque et vous souhaitent bon appétit ! Depuis, à Saint-Pée-sur-Nivelle, avec son épouse Marion, il fait vivre l’Auberge Basque, cette ancienne pension de famille du XVIIème siècle, à la vue imprenable sur la vallée de la Nivelle. more. Can a vegetarian person get a good meal at this restaurant? Menu L'auberge Basque. All dishes were beautifully presented (see photos) BUT unlike so many tasting menus you can actually enjoy as a full meal (ie it's not lots of tiny mouthfuls that leave you hungry!) Sometimes, the chef goes so out of his way to make something original, that is just does not work. Retour Menu L'Auberge Basque My fiend's pigeon was perfectly cooked and my duck breast was as good as I have eaten. Highly recommend this place! La table de l'Auberge Basque : une décoration douce et raffinée toute en transparence laissant la priorité à la vue et à l'assiette. I have a healthy appetite and felt essentilly full after the starter so I can only recommend you this place is you like mean sommeliers and want to eat large amounts of food, no matter how ordinary. La Table, c’est aussi et surtout, une belle et jeune équipe, chaleureuse, souriante, chic et décontractée à l’image de l’Auberge. Menu au choix pour 2 convives par le chef Cédric Béchade au restaurant étoilé L'Auberge Basque L'Auberge Basque – un restaurant Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. The view from the large windows of the Pyrenees just tops off the whole experience. He is a lovely man and was the staff of the restaurant. L’esprit, c’est aussi et surtout, une belle et jeune équipe,chaleureuse, souriante, chic et décontractée à l'image de l'Auberge.Ici, le bonheur est partout, il se transmet, il … Marion Béchade. Découvrez le menu. Tourisme. Once we'd had the Brebis cheese gateaux, brebis yoghurts and fresh-made compotes for dessert we were well replete. That and the enormous portions of the chef menu is essentilly all I can remember about the meal, which cannot have been very remarkable. Leggi le recensioni degli utenti per L'Auberge Basque, scopri il menu, i prezzi e prenota un tavolo online. We are sorry to hear that you rather prefer your stay at the hotel rather than your dinner. Cédric Béchade, désormais chef à l'Hostellerie de Plaisance, l'établissement de Saint-Émilion, en … L'Auberge de l'Étable, hôtel, restaurant au Pays Basque et Béarn à Montory (64) vous propose de découvrir ici sa carte et ses menus. Saint-Pée-sur-Nivelle. The restaurant ifself is a small, longish room with an open kitchen. Vous découvrez le menu; Menus disponibles. L'Auberge basque par Marion & Cédric Béchade depuis 2007 1 étoile Michelin Relais& Châteaux Brunch tous les dimanches Un véritable art de vivre Book a table at L'Auberge Basque in Saint-Pée-sur-Nivelle. Adapté aux enfants L'Auberge Basque - Restaurant 1 étoile Michelin avec vue sur la Rhune. Réserver une table Logis l'Auberge Basque, OZON sur Logis Hotels : Nos menus de 13.5 EUR à 28 EUR - Menu enfant à 8.5 EUR Wash down with some good White Rioja or superb local Irouléguy Reds and it really was a superb meal. Food was elegant, delicious and beautifully presented. Il y crée son identité culinaire en exprimant la culture et le terroir basques avec passion. Aquí, la alegría está por todas partes, se transmite, se comparte, discreta y omnipresente. Côté Français. After our dinner, we lingered in the lobby of the inn to watch the kitchen staff through the observation window. We ate their for two nights and both nights sampled a variety of treats - from a sumptuous luxury take on the classic Basque Piperade to fresh crab, melt-in-the mouth Gascon Duck & Iberico Belly Pork and truly exceptional Basque boudin noire. Having forgotten all the French I learned at school, I needed his first question to be repeated, which he did hissing and with a most unpleasant slow spelling. Une auberge troisième génération. OFFICIEL ‎• L'AUBERGE BASQUE, Plateaux Repas, Saint-Pée-sur-Nivelle • Extraits de notre carte gastronomique, Gâteau Basque à l'Ossau-Iraty à 24 € ‎• Paiement en Ligne, Direct & Sécurisé Reserve a table at La Table de L'Auberge Basque, Saint-Pee-sur-Nivelle on Tripadvisor: See 671 unbiased reviews of La Table de L'Auberge Basque, rated 4.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #3 of 22 restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle. Service de chambre Inside the restaurant is very bright, pretty and contemporary. Produits frais et locaux. Beautiful local pottery chargers. l'auberge basque Une décoration raffinée toute en transparence ouverte sur la nature,les montagnes et la Vallée de la Nivelle. 64310 Saint-Pée-sur-Nivelle. It was a beautiful evening with my husband and daughter. Service Brunch tous les dimanches de 11H à 14H, Lundi mardi mercredi d'octobre à mars sauf ouverture pendant les vacances de Noël, lundn mardi mercredi de novembre à mars sauf vacances scolaires de Noel, Piscine chauffée À propos de L'Auberge Basque Restaurant L'Auberge Basque est installée dans une ancienne ferme typique du XVIIe siècle. L'Auberge Basque-Relais & Châteaux offers a successful combination of modernity and tradition. Étoilé au Guide Michelin, le restaurant offre un cadre contemporain qui allie parfaitement le chic et la décontraction. Menu. Basque is very beautiful. This farmhouse has a contemporary - style wing, overlooking Larrun mountain and the countryside. Un plaisir pour les yeux et pour les papilles qui donnent envie d'y retourner! When it comes to the food, the alchemy works just as w... One MICHELIN Star: High quality cooking, worth a stop! Vaut l’étape ! Reserve a table at La Table de L'Auberge Basque, Saint-Pee-sur-Nivelle on Tripadvisor: See 671 unbiased reviews of La Table de L'Auberge Basque, rated 4.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #3 of 22 restaurants in Saint-Pee-sur-Nivelle. We were just about to retire when Cedric appeared with 3 bonus special sweet tastes, with 5 star presentation. Accès handicapés L'Auberge Basque à Ozon Hôtels : adresse, photos, retrouvez les coordonnées et informations sur le professionnel L'Auberge Basque Ozon - Hôtel (adresse, horaires, avis, menu, ouvert le dimanche) Plat + Dessert . My favourite the Piperade de Cedric, the excellent...chef was superb. Restaurant de cuisine traditionnel française,basque,espagnole. OFFICIEL ‎• L'AUBERGE BASQUE, Plateaux Repas, Saint-Pée-sur-Nivelle • Menu fête des mères à emporter ou à se faire livrer ‎• Paiement en Ligne, Direct & Sécurisé Située à 7 km de Saint-Jean-de-Luz, L'Auberge Basque-Relais & Châteaux vous accueille dans une auberge contemporaine installée sur une colline face aux montagnes de la Rhune. Kitchen was staffed by mostly young women. Desserts were imaginative and fun. restaurant in the 2020 MICHELIN Guide France. Perhaps these are habits he should try to break.More, Excellent restaurant with a super surprise as the menu was created for our group. Une décoration raffinée toute en transparence ouverte sur la nature, les montagnes et la Vallée de la Nivelle. Parking gratuit My fiend's pigeon was perfectly cooked and my duck breast was as good as I have eaten. Plat du jour : 12,50 € (tous les midis sauf le dimanche). L'Auberge Basque – a One MICHELIN Star: High quality cooking, worth a stop! Chez nous, bien-être, le bien-vivre et gastronomie sont nos maîtres-mots. Affichant un style personnalisé, les chambres confortables à la décoration moderne et design aux tons neutres vous accueillent dans un cadre paisible pour un séjour unique. Menu L'Auberge Basque. Free online booking on the MICHELIN Guide's official website. Free online booking on the MICHELIN Guide's official website. Countryside reminded me of Switzerland. Open kitchen was amazing to see the professionalism of the brigade while cooking. Fermeture annuelle du 27 février au 7 mars, du 26 juin au 6 juillet et du 3 au 26 octobre. Réserver une table La Table de L'Auberge Basque, Saint-Pée-sur-Nivelle sur Tripadvisor : consultez 698 avis sur La Table de L'Auberge Basque, noté 4,5 sur 5 sur Tripadvisor et classé #3 sur 23 restaurants à Saint-Pée-sur-Nivelle. My favourite taste of the day was my douceurs, of Savarin au Cidre with Caramel sauce, magnifique. Comfortable restaurant; one of our most delightful places. Menu de jour à 13.50 € Entée du jour ***** Plat du jour ***** Dessert du jour. Le chef Cédric Béchade cultive son amour de la région en exprimant l’essence du terroir basque à travers des plats aux associations précises qui vont à l’essentiel. The dishes were all good but by no means outstanding. We were just about to retire when Cedric appeared with 3 bonus special sweet tastes, with 5 star presentation. L'Auberge basque par Marion & Cédric Béchade depuis 2007 1 étoile Michelin Relais& Châteaux Brunch tous les dimanches Un véritable art de vivre Défenseurs d’une gastronomie de proximité, le chef et son équipe jeune et dynamique, ont à cœur de proposer une expérience sincère et généreuse. The waiting staff were also well educated in explaining all the courses and really very efficient and unobtrusive (as there's a fine line between the two!) Service was ok and unobtrusive with one exception. Étoilé au Guide Michelin, le restaurant offre un cadre contemporain qui allie parfaitement le chic et la décontraction. We rank these hotels, restaurants, and attractions by balancing reviews from our members with how close they are to this location. L'auberge est situ e 10 minutes de la Vall e des Saints (Carnoet) dans les C tes d'Armor. 3,5 K J’aime. Non-fumeurs Formule à 12 € Entrée + Plat. An utterly unfriendly sommelier. Hôtel momantanément fermé. It was full on the day of our visit, mainly non French speaking tourists. Réserver une table L'Auberge Basque, Callac sur Tripadvisor : consultez 156 avis sur L'Auberge Basque, noté 4,5 sur 5 sur Tripadvisor et classé #1 sur 4 restaurants à Callac. Basque. The card changes every 6/8 weeks we hope that on your next...More, This was our second dinner at this restaurant and given that we were not overly impressed on our first visit last year, we should have thought better but convenience, given that we were staying at the hotel, prevailed. Tournedos de canard 14 € Axoa de veau fait maison 14 € Morue a la basquaise 16 € Dessert. La Table de l'Auberge Basque Restaurant gastronomique étoilé à la campagne 1 ★ Saint-Pée sur Nivelle, vous propose une prestation d’exception dans un sublime établissement. We noticed, however, that the meat chef not only has a tendency to use his bare finger to test the doneness of grilled meats (OK, this is France; US commercial kitchen standards don't apply), but also likes to lick the meat thermometer after each use (six times while we watched; not sure that's OK in France, either)! En L'Auberge Basque reina una decoración delicada, transparente y abierta hacia la naturaleza, las montañas y la Vallée de la Nivelle. Apprêtez-vous à payer 13-48 € pour un plat. Once we'd had the Brebis cheese gateaux, brebis yoghurts and fresh-made compotes for dessert we were well replete. Do not get me wrong, it is not a bad restaurant but given the offer in the region, I find no reason not to look for better options. We ate their for two nights and both nights sampled a variety of treats - from a sumptuous luxury take on the classic Basque Piperade to fresh crab, melt-in-the mouth Gascon Duck & Iberico Belly Pork and truly exceptional Basque boudin noire. The view from the large windows of the Pyrenees just tops off the whole experience.More, While the chef is creative, his creations did not work for me. The teamwork was impressive. 745, Vieille Route de Saint-Pée You have successfully subscribed to our newsletter. Nice but a type of home style food that one does not need to travel to the south of France to enjoy. L’Auberge Basque est installée dans une ancienne ferme typique du XVIIe siècle. Le menu spécial était parfait, et encore plus accompagné de l'accord vins approprié. . Food was elegant, delicious and beautifully presented. This is not a cheap restaurant and the wine list bears this out. Desserts were of uniform high quality. 31 rue de la Gare 22160 Callac. L’Auberge Basque vous accueille avec attention, élégance, douceur et simplicité… comme chez des amis. My blame... L’esprit, c’est aussi et surtout, une belle et jeune équipe,chaleureuse, souriante, chic et décontractée à l'image de l'Auberge.Ici, le bonheur est partout, il se transmet, il … Découvrez la carte et les menus du restaurant L'Auberge Basque à Saint-Pée-sur-Nivelle sur TheFork : entrées, plats, desserts, boissons et menus spéciaux. Le menu spécial était parfait, et encore plus accompagné de l'accord vins approprié. Marion & Cédric Béchade, This is our second visit to L'Auberge Basque which is both a hotel (very recommended) and a restaurant. 02 96 45 50 09 Horaires Restaurant. . Let us start with the...premises. Wi-Fi gratuit Next time we will return to stay at the hotel which is really nice but we will surely have dinner elsewhere in Saint-Jean de Luz.More, Good morning and thank you for taking the time to tell us about your feelings. An utterly unfriendly sommelier. La Nature choisit les suggestions de votre moment…, Votre moment dégustation sera composé par le chef pour l’ensemble de la table…. L'Auberge Basque à Saint-Pée-sur-Nivelle, noté 9.6/10 sur TheFork : Consultez les avis et photos de notre communauté avant de réserver votre table ! Desserts were imaginative and fun. L'Auberge Basque – a 1 Star MICHELIN restaurant in the 2020 MICHELIN Guide France. Good choices of local wines were advised and the lamb, especially appropriate for an Easter...meal, was marvellous.More, 6 for dinner and what a treat. Menu. Also, very good value for such a high end experience. L'Auberge basque par Marion & Cédric Béchade depuis 2007 1 étoile Michelin Relais& Châteaux Brunch tous les dimanches Un véritable art de vivre Chef inspected and finished each dish before it was served. Le 14 juillet Brunch We will share them with our team We hope to see you back very soon in our Auberge and to have...More, This is the version of our website addressed to speakers of English in the United States. Perhaps these are habits he should try to break. The service, the cuisine... everything was perfect. We noticed, however, that the meat chef not only has a tendency to use his bare finger to test the doneness of grilled meats (OK, this is France; US commercial kitchen standards don't apply), but also likes to lick the meat thermometer after each use (six times while we watched; not sure that's OK in France, either)! Menu enfant : 8 €. 3.5K likes. Amazing from A to Z. L'Auberge Basque de Callac en Côtes d'Armor : Hôtel et Restaurant : spécialités basques, repas de groupe, banquet, salle de réunion, séminaires ACCUEIL MENUS / REPAS DE GROUPE CONTACT & PLAN Chez Peio & Helena Borda, Hôtel Auberge tout confort à Callac en Côtes d'Armor 22 It is however, worth it! Ouvert les jours fériés. L'Auberge Basque, Saint-Pée-sur-Nivelle. L'Auberge Basque, Ozon : consultez 69 avis sur L'Auberge Basque, noté 4,5 sur 5 sur Tripadvisor. L'Auberge Basque. C'était notre deuxième fois à l'Auberge Basque, et en plus la semaine de Tous au Restaurant. Reserva La Table de L'Auberge Basque, Saint-Pee-sur-Nivelle en Tripadvisor: Consulta 698 opiniones sobre La Table de L'Auberge Basque con puntuación 4,5 de 5 y clasificado en Tripadvisor N.°3 de 23 restaurantes en Saint-Pee-sur-Nivelle. Située à 7 km de Saint-Jean-de-Luz, L'Auberge Basque-Relais & Châteaux vous accueille dans une auberge contemporaine installée sur une colline face aux montagnes de la Rhune. Venez goûter notre cuisine confectionnée avec des produits du Pays Basque. A Gayon (66 habitants), près de Lembeye, il y a l’auberge Aü Rey, chez Rey en Français. Ce Lundi toute la journée et le mardi au déjeuner, Le 13 juillet au déjeuner et au dîner Our table had a view into the kitchen and we enjoyed watching the prep. L'Auberge Basque, Callac: See 139 unbiased reviews of L'Auberge Basque, rated 4.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #1 of 4 restaurants in Callac. 3.5K likes. OFFICIEL ‎• L'AUBERGE BASQUE, Plateaux Repas, Saint-Pée-sur-Nivelle • Plats familiaux, Menu plat dessert à 28 € ‎• Paiement en Ligne, Direct & Sécurisé Beautiful local pottery chargers. It was a multisensorial satisfactory experience! Repas de groupe à Callac en Côtes d'Armor - Salle de réception jusqu'à 100 personnes . Le restaurant L’Auberge Basque est installée dans une ancienne ferme typique du XVIIe siècle. Free online booking on the MICHELIN Guide's official website. Desserts were of uniform high quality. Find restaurant reviews, menu, prices, and hours of operation for L'Auberge Basque on TheFork. Découvrir; S'informer; Se loger; Se restaurer; Déguster; Se divertir; Se Réunir; Selon mes envies; Accueil. The MICHELIN inspectors’ point of view, information on prices, types of cuisine and opening hours on the MICHELIN Guide's official website That and the enormous portions of the chef menu is essentilly all I can remember about the meal, which cannot have been very remarkable. Certes, ce n'est pas donné, mais c'est vraiment une belle expérience et une revisite inoubliable de la cuisine basque ! La Table de l'Auberge Basque ; La Table de l'Auberge Basque - 1 étoile +9; Contacts. Toutes les chambres ont une décoration personnalisée, signée « Flamant Home Interiors ». Climatisé. Also, very good value for such a high end experience.More, Everything started out right at this stylish Michelin-starred restaurant. 115 likes. Thank you very much chef was superb. 3 delightfully fresh and zingy Amuse Bouche as a prelude to the a la Carte Menu, although the tasting menu looked appetising. restaurant in the 2020 MICHELIN Guide France. Entre simplicité, élégance et sérénité,… Can a vegan person get a good meal at this restaurant? Ici, l’ambiance familiale vous séduira, tout comme l’authenticité des lieux et l’agréable terrasse ombragée et fleurie qui à chaque moment de la journée a son charme. Trouvez sur une carte et appelez pour réserver une table. Our table had a view into the kitchen and we enjoyed watching the prep. 3.6K likes. On our last visit we enjoyed both the hotel, the grounds as well as the restaurant but this year the restaurant was a bit of a let...down given the quality that one can have in the Basque country. The worst however was the sommelier who was really unfriendly and unhelpful. After our dinner, we lingered in the lobby of the inn to watch the kitchen staff through the observation window. Having forgotten all the French I learned at school, I needed his first question to be repeated, which he did hissing and with a most unpleasant slow spelling. He was charming - spoke English and we chatted a bit after the lunch service had calmed down. He was charming - spoke English and we chatted a bit after the lunch service had calmed down.